Editia a II-a 2018

Program Festival

 

17-24 iunie 2018

editia a II-a

Program Festival

– duminica, 17 iunie, va avea loc festivitatea de deschiderea festivalului – ora 12:00 pm 

– duminica, 24 iunie,  va avea loc festivitatea de inchidere a festivalului – ora 12:00 pm

Tema Festival

Tema festivalului pentru acest an: Crearea unui loc de joaca din lemn sculptat in curtea pensiunii.

inceput

duminica, 17 iunie, va avea loc deschiderea festivalului, la ora 12:00 pm, care va incepe cu imnul national, imnul carverilor, prezentarea programului, a participantilor, a sponsorilor, a colaboratorilor si invitatilor speciali.

Program Carveri

luni, 18 iunie, pana sambata, 23 iunie, in fiecare zi, intre orele 8:00 – 18:00 , se va sculpta sub privirile publicului, in perimetre delimitate, vizitatorii putand sa asiste la crearea unor sculpturi inedite atat prin aspect cat si prin modalitatea de realizare a acestora: busteni sculptati cu drujba.

Final

duminica, 24 iunie, ora 12:00 va avea loc festivitatea de inchidere a festivalului in cadrul careia se vor premia participantii si se va inaugura locul de joaca al pensiunii.

locatie

Pensiunea Cerna se afla in satul Cerna, comuna Vaideeni , judetul Valcea. Distante fata de cateva orase : Craiova – 130 km, Tg Jiu – 60 km , Ramnicu Valvea – 65 km, Sibiu – 162 km (pe valea Oltului) , Bucuresti – 240 km.

Fondatori

Inceputuri…

Adrian Mircea Bondoc

Un împătimit al naturii in forma pura, un îndrăgostit de sculptură cu drujba si fondatorul Pensiunii Cerna.

Gabriel Rizea

Cei 10 Carveri, reuniti in aceasta formula de Gabi Rizea, ne promit un spectacol inedit prin promovarea pe viu a unei noi forme de arta: sculptura in lemn cu drujba.

Pensiunea Cerna

Este un loc al traditiei, artei si mestesugurilor romanesti. Produse, mancare si bauturi traditionale

Sponsori

Carver Fest 2018 multumeste sponsorilor

Carver Fest vs Pensiune

De ce facem asta? 

Pentru ca dorim sa transmitem intr-un mod inedit copiilor nostri dragostea pentru valorile nationale prin prisma personajelor de poveste ale poporului roman si sa va prezentam:“? ¡ əɹəpəʌ əp ʇɔund ʇๅɐ uıp ɔsəuɐwoɹ ๅnʇɐS ?

Echipa Nationala de carveri a Romaniei isi da mana pentru promovarea valorilor romanesti si doresc sa arate copiilor nostri frumusetea basmelor noastre. Ei se strang din toata tara dansand din nou HORA UNIRII in ritmul sculpturii cu drujba, din nou, la Pensiunea Cerna

Get In Touch

Pensiunea Cerna
0744 394 989
contact@carverfest.ro